Latvijas Universitāte (LU) saviem studentiem piedāvā unikālu iespēju iegūt sen kāroto prakses vietu vai sapņu darbu kādā uzņēmumā, izmantojot e-karjera.lu.lv - portālu, kas veidots sadarbībā ar prakse.lv.

LU ir uzsākusi sadarbību ar prakse.lv, piedāvājot saviem studentiem unikālus darba un prakses piedāvājumus, kas sasniedzmi izmantojot adresi e-karjera.lu.lv. „Mērķis bija izveidot vienotu tīmekļvietni, kurā visi mūsu studenti var meklēt sev interesējošās darba vai prakses iespējas. Plānots, ka uzņēmumu spektrs būs ļoti plašs, lai studenti no visdažādākajām studiju programmām spētu atrast sev aktuālāko un interesantāko piedāvājumu,” stāsta LU Karjeras centra konsultante Dace Siliņa.

D. Siliņa norāda, ka e-karjera.lu.lv ir lieliska vieta, kur studentam un darba devējam satikties. „Mēs cenšamies uzlabot mūsu pakalpojumus, kā arī iespējas, kuras sniedzam saviem studentiem. Jaunā sadarbība paver plašas iespējas, jo prakse.lv ir jau pieredzējis uzņēmums darba iespēju un prakses vietu nodrošināšanai studentiem un citiem interesentiem.” Prakse.lv portālā jau vairāk nekā 70 000 jaunieši ir atraduši praksi vai darbu, bet karjeras iespējas piedāvā vairāk nekā 3500 pašmāju un starptautiska mēroga darba devēju.

E-karjera.lu.lv iespējas var izmantot ikviens students, izmantojot savu Latvijas Universitātes informatīvās sistēmas (LUIS) lietotājvārdu un paroli. Lai izmantotu piedāvāto pakalpojumu, studentam jādodas uz e-karjera.lu.lv/, tur jāreģistrējas sistēmā ar LUIS datiem un jāizvēlas interesējošās nozares, kurās vēlētos saņemt darba vai prakses piedāvājumus. Turpat students tiek iepazīstināts ar personalizētiem piedāvājumiem, kas atbilst viņa interesēm un mērķiem.

Dalīties