Latvijas Universitāte (LU) aicina aktīvus studentus iesaistīties ikgadējā pasākumā “Studenta kurpes 2021” un parādīt skolēnam/topošajam LU studentam savu ikdienu Latvijas Universitātē gan studējot, gan piedaloties ārpusstudiju aktivitātēs. Pasākums šogad norisināsies attālināti un studenta gaitām skolēni varēs sekot līdzi tiešsaistē.

Pasākums "Studenta kurpēs" pulcē skolēnus no visas Latvijas, kuri vēlas iepazīt studiju procesu Latvijas Universitātē, vienu dienu kopā ar studentu piedaloties lekcijās, semināros un iepazīstot studiju dzīvi. Tā ir lieliska iespēja jauniešiem gūt priekšstatu par studiju procesu, studiju programmām, mācībspēkiem un ārpus studiju aktivitātēm Universitātē, kā arī tā ir lieliska iespēja studentam iegūt pieredzi, jaunu draudzību un apziņu, ka esi kādu motivējis un, iespējams, tieši Tavu ieteikumu vadīts skolēns ir izvēlējies studijas Latvijas Universitātē.

Saistībā ar ārkārtējo situāciju valstī, šobrīd studijas norisinās attālināti. Tādēļ arī pasākumā "Studenta kurpēs" studentiem būs iespēja skolēniem parādīt savu studiju procesu un ikdienas gaitas, nodarbībām norisinoties tiešsaistes platformās.

Student, ja Tev ir interese aizraujoši pavadīt dienu un satikt jaunus draugus, tad piesakies no 23. februāra līdz 7. martam!

Savukārt pats pasākums šogad notiks divās kārtās:

  1. No 29. marta līdz 4. aprīlim students un skolēns īsteno pirmo tiešsaistes tikšanos, iepazīstoties un vienojoties par dalību attālinātajās nodarbībās.
  2. No 5. aprīļa līdz 2. maijam skolēns piedalās tiešsaistes lekcijās un semināros, uzzina visu interesējošo par studiju dzīvi un ārpusstudiju aktivitātēm.

Vairāk informācijas un pieteikšanās.

Dalīties